header image

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Objavil: FlyGirl | 12.10.2009 | 5 Komentarjev |

Čeprav sem si po ogledanem prvem delu rekla, da bom drugega zagotovo gledala v kinu, ga vseeno nisem uspela. Nekak ni bilo pravih kandidatov za skupen ogled filma, sama pa ne hodim rada v kino. Tako da sem ob akcijah Transformers: Revenge of the Fallen uživala šele včeraj. Naj reče kdo kaj hoče, meni je ta film prav zabaven, tako kot mi je tudi bil prvi.

Sicer drži, da ne gre govoriti o nekem presežku, ampak dovolj dobra akcija, da sem jo gledala z veseljem. Igralska zasedba po večini enaka kot v prvem delu, Megan Fox pa za moje pojme zraven pač zato, da pač je. Da lahko skače po puščavi z napol raztrgano majčko, kjer ji vsake toliko kaj pokuka ven, ampak jebat ga, če ne bi bilo nje, ne bi bilo v ozadju seveda ljubezenske zgodbe in pol bi se spet pritoževala. ;) Shia LaBeouf pa mi je itak na splošno všeč, tako da me tudi v tej akciji ni pustil na cedilu.

Ocena: 7/10

Trailer:

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Akcija, Film, SF

Odzivi

Podpišem. Tudi meni je film kul in mi je prav malo mar, če sem zaradi tega bebec določenim kvazi intelektualnim blogerjem.

Poden od filma, ki samo pokaže, da američani nimajo več smisla za zgodbe in dobrih dialogov. Efekti pač niso film. Za to lahko gledam raje vodiče za Adobe After Effect. Oprosti, ampak te ocene še zdaleč ni vreden, razen če gre lestvica do 20.

Ha ha, ne lestvica je samo do 10. Glej na oceno kot na zelo subjektivno moje mnenje in v mojih očeh je film dost zabavn v primerjavi z nekaterimi drugimi, da ima pri meni tako oceno.

Potemtakem je tvoj standard filmov zelo nizek, ali pa pač filme ne gledaš kot medij vizualnega posredovanja zgodb – kar omenjeni film ni. Če ga pa šteješ kot komedijo, je pa res zelo subjektiven pogled, čeprav avtor s tvojo odločitvijo definitivno ne bi bil zadovoljen.

Brez zamere;)

LP

Ni zamere, očitno mam res nizek standard. ;)

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije