header image

My Life in Ruins (2009)

Objavil: FlyGirl | 30.10.2009 | 2 Komentarjev |

Najbolj slavna grška nevesta se vrača v svojo rodno Grčijo, kjer je pristala na dnu in je vodička v lokalni turistični agenciji, kjer mora iz dneva v dan prenašati predvsem butaste turiste s svojimi idiotskimi vprašanji. My Life in Ruins je ena taka lahkotna komedija, za katero bi bilo bolj primerno, če bi jo gledali pred poletjem in ne v tem jesensko zimskem času, ko lahko samo še sanjamo o vročih dnevih in morju. Tokrat za razliko od Grške poroke ne spremenijo nje (Nia Vardalos), ampak njeno slabšo polovico (Alexis Georgoulis), ki se iz prave zaraščene zveri spreobrne v prav dobrega tipa. ;) V glavnem za oddih po napornem tednu čisto zadovoljiva komedija, ki pa zahtevnejših gledalcev seveda ne bo prepričala.

Ocena: 6/10

Trailer: YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Film, Komedija

Odzivi

Že celo večnost si nisem ogledala dobre komedije. Tako da hvala za demo predstavitev. Osnovna ideja je sprejemljiva. V biti mi je po prebranem všeč. To moram videt! :)
Pozdrav, Marina.

Mene pa film ni prepričal pa niti nisem tako zlo zahteven gledalec, ampak scenarij mi je bil glup, pravtako večina for. So ble pa lepe lokacije :)

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije