header image

Avatar (2009)

Objavil: FlyGirl | 26.12.2009 | 7 Komentarjev |

Naviji so kulska bitja, Avatar pa awesome. Ok no, ne tak, da bi se uvrstil med pet mojih najljubših in najboljših filmov, ampak vseeno proti pričakovanjem super. Predfilm se je v naših kinih vrtel že nekaj tednov, zato mi je šel že pošteno na živce, kljub temu pa sem se ga po vseh pohvalah in samih superlativih odločila it pogledat v kino in te tvegat teh 3,80 €. In bilo je vredno, pa čeprav me je vseskozi obdajal občutek, da gledam pravljico za odrasle. Po eni strani bi lahko rekla, da gre za film, ki spada v ta praznični čas, saj je predvsem prva polovica filma tako lepa, svetleča, polna novih misterioznih bitij, ki nas popeljejo skozi čudovit in popolnoma nov planet Pandoro. Za razliko od Gospodarja prstanov skozi katerega sem se komaj prebila, so mi Avatarjeve tri ure minile kot blisk. Zaplet in razplet zgodbe sta mi bila sicer nekako pričakovana, nisem pa si mislila, da bo toliko žrtev med širšim krogom glavnih igralcev, ampak konec koncev še danes nisem prebolela, da je James Cameron v Titanicu ubil Jacka Dawsona.

Ocena: 8/10

Trailer:

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Akcija, Film, Pustolovski, SF

Odzivi

Grem gledat kmalu! Pomoje James Cameroon nemore razočarat :)

Če si ga nisi ogledala v 3D, potem si zamudila eno ornk doživetje :)
Drugače pa se strinjam z napisanim – predvidljiva zgodba, super efekti in čas med gledanjem filma kar leti.

Nisem gledala v 3D, ker me navadno že po uri pol gledanja risanke začne bolet glava s temi očali, tak da sem raje šla gledat brez očal. Verjamem pa, da mora tudi 3D doživetje bit nekaj posebnega.

Meni spada ta film med TOP 5! Sem ga gledala v 3D, kljub temu da tudi mene bolijo ucke kar hitro po zacetku.. ampak tako hitro pades v film, da nimas casa za to ;)

3,80? Kam pa hodiš v kino? Pri nas je 4,20, v Ljubljani 5, 3D pa 6, če se ne motim.

Gospodar prstanov ti je bil dolgočasen? Čudno, zelo čudno.

Avatar je doživetje, ni dvoma, toda tudi meni ni ravno top film.

V mariborskega Planeta na študentsko karto. ;)

Ja Gospodar prstanov pa res ni bil po mojem okusu. Prvi del mi je še bil všeč, pol pa postal preveč težki in zargenjen film.

Film je odličen imam samo eno pripombo, ti Naviji so preveč koščeni. Modra barva je preveč intenzivna.

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije