header image

Sex and the City 2 (2010)

Objavil: FlyGirl | 6.06.2010 | Brez komentarjev |

Sex and the City 2

Seks v mestu, ki pa to več ni. Ki je pravzaprav daleč od epizod, ki smo jih gledali v seriji. Če me je prvi del res navdušil in bil še boljši kot sem pričakovala, me je ta pustil hladno in dejansko nekoliko razočarano, ko sem zapuščala kino dvorano. Sicer pa kaj druga od treh poročenih žensk tako ali tako ni bilo pričakovati. Še dobro, da je Samantha zvesta sama sebi in vsaj ona postreže z nekaj seksualnimi vložki. Še takrat, ko dogajanje dosega nek vrhunec oziroma zaplet, mimogrede dve uri in pol Seksa v mestu sta se mi prvič v življenju vlekli, se Carrie ne prepusti skušnjavi in še isto sekundo odhiti poklicat svojega dragega ter se mu začne na vse kriplje opravičevati. Ok prvič, kdo bi se dejansko takšni skušnjavi uprl (not me), in drugič, kdo bi sploh šel potem vse skupaj razlagat še svojemu možu? Resda nisem poročena in verjetno ne razumem. To je edina smiselna razlaga.

Pa da ne bom samo kritizirala. Če odmislimo, da so ženske zapadle v zakonsko rutino in dolgočasje, ki niti malo ni zabavno, pa njihovo posedanje ob zajtrkih, kosilih in še čem, vseeno ostaja nekako v njihovem slogu. Dialogi so še vedno zabavni, včasih te nasmejejo tudi do solz, obleke še vedno nekaj posebnega in ti pustijo wow izraz na obrazu, Samantha jih spet na veliko seka, pripetljaji v Abu Dabiju pa so nekako… ženski in prav zaradi tega smešni.

Kakorkoli, tudi če pride tretji del ga bom verjetno nestrpno pričakovala in odšla gledat v kino že kar prvi dan predvajanja, pa čeravno me ta del ni prepričal.

Trailer: YouTube slika preogleda

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Film

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije